Lifestyle

Cele mai noi articole:


Mai multe articole:


Top 10 PLANTE CARE PURIFICĂ AERUL DIN CASĂ

PLANTE CARE PURIFICĂ AERUL: care sunt cele mai eficiente? Ne plângem adesea de poluarea aerului în zona în care trăim. Dar mai rar ne preocupăm de aerul din casa în care petrecem, poate, mai multe ore decât afară. Plantele de interior nu vor înlocui o bună aerisire și ventilație, dar pot ajuta la îndepărtarea dioxidului […]

0 comments

ANTOCIANINE. Ce alimente luptă cu bolile?

ANTOCIANINE cu efect ANTIOXIDANT Fructele și legumele de culoare albastră, violet sau roșie sunt cele care conțin antocianine. Dar ce sunt antocianinele și de ce ar fi bine să creștem consumul acestui tip de alimente? Antocianinele sunt pigmenții naturali responsabili pentru culoarea anumitor fructe și legume. Fructele de pădure sunt exemplul cel mai bun în […]

0 comments

INSOMNIA – reguli simple de combatere

INSOMNIA – cauza oboselii de a doua zi Numărul orelor de somn în 24 ore variază de la o persoană la alta, dar în general ne sunt necesare 7-8 ore de somn pe zi pentru a funcționa normal. Insomnia: când putem spune că suferim de insomnie? -adormim greu -ne trezim frecvent noaptea -ne trezim foarte […]

0 comments

Rețetă cu MAZĂRE NOUĂ delicioasă și rapid preparată

Rețetă cu MAZĂRE NOUĂ Mazărea este folosită ca aliment din antichitate; a fost descoperită și în mormintele egiptene! Dar nu pe cea antică v-o propunem astăzi, ci o rețetă cu mazăre nouă. Știați că numai 5% din mazărea care este cultivată pe glob se consumă proaspătă? Restul, o consumăm congelată sau conservată. Deci, să profităm […]

0 comments

10 secrete alimentare pentru sănătatea FICATULUI

TOP 10 secrete alimentare pentru sănătatea ficatului Ficatul are ca funcție principală filtrarea sângelui care vine din zona digestivă. înainte ca acesta să plece spre restul corpului cu substanțele nutritive. Tot ficatul detoxifiază sângele de diversele chimicale și metabolizează medicamentele. Ficatul produce și bila pe care o depozitează în colecist, de unde este eliberată atunci […]

0 comments

DEMENȚA ALZHEIMER: 10 obiceiuri care cresc riscul

Demența Alzheimer: 10 obiceiuri proaste care cresc riscul Demența Alzheimer este o boală degenerativă, ceea ce înseamnă că simptomele se agravează cu timpul. Principalele semne sunt legate de pierderea memoriei. 1.Izolarea socială Avem nevoie de contacte sociale pentru a ne menține sănătoși în general și pentru a ne menține creierul în formă. Tendința către izolare […]

0 comments

Produse de PROTECȚIE SOLARĂ. La ce să fim atenți?

PRODUSE de PROTECȚIE SOLARĂ – Beneficii și Riscuri Cremele de protecție solară sunt necesare, mai ales vara, deoarece ne protejează de arsuri, de îmbătrânirea prematură a pielii ( riduri, pete) și scad riscul de cancer de piele. Ingredientele active din produsele de protecție solară acționează absorbind radiațiile UV ale luminii soarelui. Astfel este împiedicată pătrunderea […]

0 comments

OUĂLE de PAȘTE. Cât de multe sunt prea multe?

OUĂLE de PAȘTE. Cât este bine să consumăm în aceste zile? Bolile cardiace rămân cauza pricipală de mortalitate pe glob. Recomandările actuale ale specialiștilor subliniază importanța consumului de fructe, vegetale, cereale integrale, produse lactate cu consum scăzut de grăsimi, pește și nuci de toate tipurile. Toate aceste principii sunt înglobate în dieta DASH recomandată de […]

0 comments

REȚETĂ.Conopida romanesco în sos de iaurt

Conopida romanesco sau brocoli romanesco Romanesco este o legumă înrudită cu conopida, dar și cu brocoli. Un fel de struțo-cămilă sau ”brocolopidă”. Aparțin aceleiași familii de plante, dar romanesco este mai crocantă, cu aromă mai delicată și un gust puțin dulceag. În ceea ce privește aportul de nutrienți, o porție de conopidă romanesco de aproximativ 115g aduce: –97% din aportul […]

0 comments

%d blogeri au apreciat: